Vinderne er fundet – mange tak for jeres svar!

Tusind tak til alle jer, der tog jer tid til at svare på vores beboerundersøgelse om ejendomskontoret her i Hjortegården! Vi har fået 102 svar ind, og det synes vi er rigtig flot. Ca. halvdelen af jer, der har svaret, bor i etageboliger, og halvdelen af jer bor i rækkehuse, så det er også en rigtig fin fordeling.

Vindernumrene 1, 26 og 56, som svarer til 3 personer på listen over ikke-anonyme besvarelser
Vindernumrene 1, 26 og 56, som svarer til 3 personer på listen over ikke-anonyme besvarelser
Sven finder vindernumrene
Sven finder vindernumrene

 

 

 

 

 

 

I dag har vores driftschef fået lov at trække lod om 3x 2 stk. biografbilletter blandt de 66 besvarelser med kontaktoplysninger. I kan allesammen se en lille video hvor Sven spiller Bingo om billetterne her: https://www.youtube.com/watch?v=i7yB2KZHP2k

De 3 heldige vindere får besked inden weekenden – go’ tur i biffen til jer!

Vi er meget stolte af, at 81,4 % af jer har svaret, at I er tilfredse eller endda meget tilfredse med den service, I får på ejendomskontoret, men vi ved også, at der er områder, hvor vi kan gøre det bedre.

Derfor er vi rigtig glade for de kommentarer og forslag til forbedringer og ændringer, I er kommet med i jeres besvarelser. Bl.a. er flere af jer inde på, at I ønsker en kortere og mere effektiv sagsbehandling når I henvender jer hos os. Det er et område, vi altid er meget opmærksomme på, men jeres input om konkrete situationer og processer er en stor hjælp for os i vores fremtidige planlægning og arbejde med kvalitetssikring. Derudover skriver nogle af jer, at ejendomskontorets åbningstider er for korte eller ligger på dårlige tidspunkter. Derfor vil vi bruge jeres forslag til åbningstider når vi skal planlægge arbejdet i vores nyrenoverede ejendomskontor. Vi kan desværre ikke imødekomme alle ønsker, men vi vil helt sikkert få nye åbningstider, der passer bedre for flest mulige af jer.

Endnu en gang tusind tak for jeres hjælp – vi ses på ejendomskontoret!

beboertilfredshed