VIND 2 biografbilletter

… Det ta’r kun 5 minutter!

Ejendomskontoret her i Hjortegården vil altid gerne give dig den bedst mulige service indenfor de rammer, vi har. Derfor vil vi blive meget glade, hvis du vil bruge 5 minutter på at svare på en lille beboerundersøgelse.

Du kan svare på undersøgelsen ved at bruge den blanket, du får i din postkasse og aflevere den i vores postkasse, Malurthaven 184. Du kan også udfylde den elektronisk lige her.

Hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen om 3 x 2 stk. biografbilletter, skal du skrive din adresse, e-mailadresse eller telefonnummer i spørgeundersøgelsen, så vi kan få fat på dig, hvis du er den heldige vinder. Hvis du hellere vil være anonym, er det også helt i orden.

Spørgsmålene er delt op i forskellige temaer og handler om, hvordan du oplever ejendomskontoret og den service, du får hos os. Vi vil også gerne høre dine forslag til forbedringer. Undersøgelsen er sendt ud til alle beboere i Hjortegården, og vi vil bruge jeres svar i vores planlægning af det videre arbejde på vores nye ejendomskontor.

Vi vil gerne have dine svar senest d. 21. marts 2016.

Mange tak for hjælpen!