Verdens sjoveste uge i Hjortegården!

Den kommende uge er sprængfyldt med spændende og sjove gratis aktiviteter for alle beboere i Hjortegården! Se hele programmet her. I morgen, mandag, kan du fx både lære at jonglere, træne agility med din hund og danse til ægte spillemandsmusik.

I morgen (mandag) er også første dag med CIRKUSSKOLE fra kl. 10 til kl. 14 på plænen foran Hjortehuset, Dildhaven 11B. Vi starter cirkusskolen op med at byde alle velkommen til et brag af en gratis festlig forestilling fra de dygtige artister fra CIRKUS PANIK kl. 10 i cirkusteltet. Det er helt gratis, og det er for alle, både børn, unge og voksne. Du kan læse meget mere her. I morgen har du mulighed for helt uforpligtende at prøve kræfter med cirkus, inden du evt. tilmelder dig resten af cirkusskolen.

Men festen er ikke forbi når cirkusskolen slutter – for så går vi bare videre til de næste mange aktiviteter! I morgen eftermiddag kan du tage din firbenede ven med til hundeagility på plænen ved Anishaven (der hvor vi plejer at holde Markedsdag) mellem kl. 15 og 17. Herlev Agilityklub tager en masse tunneller, forhindringer og meget mere med, så både børn og voksne kan træne agility med deres hunde – helt gratis.

Mellem kl. 17 og 19 er der tændt op i grillen ved Hjortehuset. Tag hele familien og en madkurv med ned i cirkusteltet foran Hjortehuset – så kan du låne lidt plads på grillen og spise sammen med en masse dejlige mennesker.

Når vi er godt mætte, er det tid til at få lidt sved på panden, når et par ægte spillemænd byder op til dans i højt tempo. Kom ned og dans og nyd den skønne musik fra kl. 19 til 21.

(Foto: Natascha Beck-Busiuk)