Te og porcelænsmaling på Gammelgaard

HVOR?  På Gammelgaard Kunst- og Kulturcenter, som ligger på Gl. Klausdalsbrovej 436, lige overfor FAKTA.

HVORNÅR? Klokken 13-16 søndag d. 8. marts, søndag d. 15. marts, søndag d. 22. marts og lørdag d. 11. april.

HVEM? Alle kan deltage! Du behøver ikke at have prøvet at male på porcelæn før – det kan du lære.

HVAD KOSTER DET? Ingenting, det er helt gratis at deltage.

Du kan læse mere på Gammelgaards hjemmeside, www.gammelgaard.dk, hvor der blandt andet står:

”Omdrejningspunktet i dette internationale projekt er at skabe en fælles oplevelse af, at vi tilsammen udgør et verdensborgerskab, hvor vi har mere til fælles end det, der adskiller, men at der dog stadig er kulturelle væsensforskelle, som kan bidrage til mangfoldighed og inspiration.

Thebaren er det fysiske mødested for hele projektet, da det er her, man inviteres til både at drikke the sammen med Anja Franke og de øvrige gæster, men også her man som gæst får instruktion i at male det helt særlige mønster på hvide genbrugstallerkener og kopper etc. Det nymalede porcelæn brændes og bidrager herefter til et samlet globalt sæt af service, som the-gæster i andre dele af verden snart vil drikke videre af, ligesom meget af det porcelæn, der er i baren, allerede er malet af borgere fra andre verdensdele.

Som en del af præmissen for udstillingen skal al porcelæn, der udsmykkes i ovenstående workshops, være genbrugsporcelæn. Og vi opfordrer derfor alle vores gæster til at indlevere alt, hvad I måtte have af overskydende porcelæn på Gammelgaard i uge 10, 11 og 12 inden for normal åbningstid.”

Skriv et svar