Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Udgiver

Boligforeningen 3B Hjortegården 1018
Malurthaven 184
2730 Herlev
CVR: 31394414

Telefon: +4533186264
E-mail: afdb@hjortegården.dk

Dataansvarlig: Afdelingsbestyrelsen

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledningen på Thagaard.org/cookiehandtering/.

Du kan til enhver tid ændre dine cookieindstillinger her, samt se en beskrivelse af hvilke datalagring vi benytter i vores cookies: INDSÆT LINK TIL COOKIE TIL- OG FRAVALG

Dataindsamling

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker ved alm. tilgang af indhold samt: Nyhedsbrev, Mailingliste.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-adresse, geografisk placering (Land og by-område), samt hvilke sider du klikker på.

Underdatabehandlere

(Hvem vi deler dine data med)

Behandler Funktion Land Datasikkerhed udenfor EU Datadeling
Unoeuro Hosting af hjemmeside og email Danmark Webhotel filer, SQL data, backups og emails

Dataopbevaring

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle vores registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om hvilke data der er gået tabt samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Vores første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

Databeskyttelse

Vi sætter pris på din data, ligesom vi gør med vores egen, så vi beskytter vores (og din) data med følgende initiativer, som vi til enhver tid holder opdateret: SSL Kryptering, Firewall, Sikkerhedsnetværk,

Dataopbevaringslængde

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderation kø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Databrudsprocedurer

Vi har pligt til at underrette den nationale persondatamyndighed (i
Danmark Datatilsynet), hvis der forekommer et brud på datasikkerheden. Det kan f.eks.
være, hvis persondata bliver tilgængelig for andre end de medarbejdere, virksomheden
har givet lov til at bearbejde de pågældende persondata.
Sker der et brud, har den dataansvarlige, pligt til at underrette Datatilsynet inden 72 timer
efter bruddet på sikkerheden. En databehandler har pligt til at underrette den
dataansvarlige om databrud, uden ugrundet ophold.
En underretning skal som minimum indeholde:
– En beskrivelse af databruddet, samt hvor mange personer der er berørt, og hvor meget
data der er omfattet
– Kontaktinformationer på en kontaktperson i klubben
– En beskrivelse af mulige konsekvenser ved databruddet
– En beskrivelse af de handlinger, virksomheden planlægger at foretage for at imødegå
bruddet
I tilfælde hvor et brud resulterer i en risiko for indgreb i den registreredes rettigheder og
frihed, skal den dataansvarlige underrette den registrerede person herom uden unødigt
ophold. Denne underretning skal have samme indhold som den ovenfor, med undtagelse
af antallet af berørte personer, og hvor meget data er omfattet.

Datarettigheder

Export og sletning af data

Du har ret til indsigt i den data vi opbevarer om dig. Du kan bede om at få eksporteret en fil med de personlige data vi har liggende, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Kontakt os her: afdb@hjortegården.dk