Ladning

Ladenetværk

Opladning af El og Plug-in hybrid biler

Hjortegården ejer sit eget lukkede ladenetværk bestående af 48 ladestandere med to 22kW udtag i hver. På nuværende tidspunkt er 29 ladestandere aktiveret, jævnt fordelt over hele afdelingen, så du burde altid kunne finde en aktiv lader tæt på dit hjem. I takt med, at behovet for opladning stiger, vil de restrende ladestandere blive aktiveret.

Afdelingen har indgået aftale med Drivee, som står for levering af service, strøm, app og ladebrikker.

Nedenfor har vi samlet en række spørgsmål og svar.

 

Spørgsmål og Svar

Adgang til ladenetværket gives kun til Hjortegårdens beboere. Når du flytter slettes din adgang.

Du kan med fordel følge denne guide ved at klikke HER

Afdelingen har fået en mængde gratis ladebrikker, så kontakt afdelingsbestyrelsen, på afdb@hjorte-gaarden.dk. Når disse er givet ud, kan der købes en ladebrik hos Drivee https://www.drivee.dk/vare/drivee-ladebrik/

I Drivee appen vælger du i menuen RFID-kort og følger vejledningen. Alternativt kan du kontakte afdelingsbestyrelsen eller Drivee, hvor du oplyser den mail du er tilmeldt med og det nummer der står på din ladebrik.

Prisen for at lade er bygget på spotprisen pr. kWh samt diverse afgifter og tariffer. Appen vil altid vise dig prisen time for time.

Hvis du oplever en ladestander ikke virker, skal du fejlmelde den til Drivee, ved at ringe til dem på 77 111 300, du kan også skrive til dem på support@drivee.dk

Om  du ringer eller skriver er op til dig, men du må meget gerne også skrive til afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret på hhv. afdb@hjorte-gaarden.dk og hjortegaarden@kab-bolig.dk på den måde kan vi sikre at der bliver kigget på ladestanderen.