Aktivitetsklubben

Aktivitetsklubben er for dig, der har lyst til at være sammen med andre mennesker og lære dine naboer bedre at kende. Vi laver alt muligt sammen, f.eks. griller vi sammen, vi løber sammen, vi spiller dart og bordtennis sammen og vi samles i klubben og ser håndbold eller fodbold på storskærm. Vi holder også MGP, X-Factor og Vild Med Dans fester for hele familien, og vi har konsoller og popcornmaskine til den helt store Playstation- eller Wii-turnering!

Når vejret er godt, finder vi hoppepuden frem til alle Hjortegårdens børn, og vi laver forskellige aktiviteter udendørs for alle aldre. Vi er f.eks. helt vilde med at spille hockey!

I vores hyggelige café kan du komme forbi til en sludder, en kop kaffe og en småkage, og med jævne mellemrum vil vi holde fællesspisninger og måske søndagsbrunch. Vi har også en lille gårdhave, hvor vi kan holde grillarrangementer i løbet af sommeren.

Vores nye adresse er Dildhaven 29-31, hvor du altid er velkommen til at komme forbi. Så snart vi har fået styr på vores nye åbningstider kommer de op her på siden.

Se mere på vores Facebookside:
https://www.facebook.com/aktivitetsklub/

Eller på vores hjemmeside:
www.aktivitetsklub.dk