Gang i tilvalgsgalleriet

Hvor var det dejligt at se så mange af jer til åbningen af tilvalgsudstillingen!

Omkring 100 beboere kom forbi galleriet fredag d. 10. juli for at se og røre ved de fliser, vandhaner og brusere, der snart bliver en del af jeres badeværelser. I havde rigtig mange gode spørgsmål, og vi håber, I fik svar på de fleste af dem.

I første omgang handler udstillingen mest om prøveblokkene, men der var flere andre beboere, som fortalte, at de næsten ikke kan vente til håndværkerne går i gang. Vi kunne høre, at mange af jer glæder jer rigtig meget til de nye, lækre badeværelser med fliser. Andre drømmer især om at sidde og nyde kaffen på en ny altan med skydedøre og blomsterkasser.

Mens de voksne snakkede, var der heldigvis også noget for børnene at lave. Sæbeboblemaskinens bobler blev jagtet ihærdigt, og der blev tegnet masser af flotte tegninger med kridt på fliserne udenfor. Til de tørstige og lækkersultne var der også limonade, frugt og chips.

Hvis du ikke kunne komme til åbningen, kan du alligevel komme forbi galleriet og se på tilvalgsmulighederne. Der er åbent indtil slutningen af august – se de præcise åbningstider her. På samme side kan du også se tilvalgskatalogerne for prøveblokkene.

Vi glæder os til at se jer til det ekstraordinære afdelingsmøde tirsdag d. 18. august.

Med venlig hilsen
Byggesagen, Afdelingsbestyrelsen og Hjemme i Hjortegården