Cirkusskole – skal du med?!

 

På mandag går det løs! CIRKUS PANIK kommer til Hjortegården, og DU er inviteret i cirkusskole!

Har du altid drømt om at være jonglør? Eller akrobat? Eller linedanser? Eller klovn? Så er CIRKUS PANIK stedet for dig! CIRKUS PANIK er et rigtigt cirkus, med rigtige cirkusartister og et rigtigt cirkustelt. De har specialiseret sig i at lære andre at blive cirkusartister.

Cirkusskolen er for alle mellem 6 og 96 år, det foregår på plænen foran Hjortehuset, og det er helt GRATIS.

Mandag kan du helt uforpligtende være med i cirkusskolen og prøve det der med cirkus af, bare for sjov. Hvis du vil fortsætte i cirkusskolen efter mandag, skal du dog binde dig til at deltage tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10-14 og deltage i den store cirkusforestilling torsdag kl. 17. Det er nemlig umuligt at gennemføre en cirkusforestilling, hvis halvdelen af artisterne ikke dukker op til forestillingen, og den anden halvdel kun har været med i cirkusskolen en enkelt dag.

Hvis du ikke har tid og lyst til at være med til selve cirkusskolen, kan du dukke op til gratis cirkusforestilling torsdag kl. 17 i cirkusteltet på plænen foran Hjortehuset.

PROGRAM for cirkusskolen:
Mandag handler om at snuse til cirkus. Alle er velkomne, og du binder dig ikke til noget. Kl. 10 åbner Cirkus Paniks artister teltet med en rigtig cirkusforestilling. Bagefter kan vi alle sammen få lov at prøve nogle af de forskellige redskaber, de har med. På den måde kan du sammen med cirkusartisterne finde ud af, hvilken cirkusdisciplin, du skal arbejde videre med på cirkusskolen. Vi slutter kl. 14.

Tirsdag starter med, at alle, der har lyst til at fortsætte i cirkusskolen og være en del af forestillingen torsdag, tilmelder sig. Resten af dagen skal vi hver især arbejde videre med den cirkusdisciplin, vi har valgt. Vi fortsætter med at øve onsdag.

Torsdag starter vi igen kl. 10, og kl. 12 er der generalprøve på den store forestilling. Vi runder cirkusskolen af kl. 14, og alle deltagere mødes igen kl. 16 for at gøre klar med sminke og kostumer. Kl. 17 går det løs med den store cirkusforestilling, hvor alle deltagere i cirkusskolen får lov at vise, hvad vi har lært. Til forestillingen er alle velkomne til at komme og se på.