Byggesagens egen hjemmeside

Nu har byggesagen endelig fået sin helt egen side!

Den nemmeste måde at komme til den på er stadig ved at klikke på fanen BYGGESAGEN øverst på Hjortegårdens hjemmeside, eller på det grønne logo i venstre side. Nyheder fra byggesagen vil stadig kunne ses i højre side her på Hjortegårdens hjemmeside.

Byggesagens hjemmeside bliver lige så stille udbygget med flere nyheder og informationer, men allerede nu er der kommet en ‘Spørgsmål & Svar’-side. Her finder du nogle af de spørgsmål, vi er stødt på indtil videre – og selvfølgelig svar på dem. Der vil naturligvis komme flere, efterhånden som der dukker nye spørgsmål op. Indimellem tager det også lidt tid at få skrevet et godt og uddybende svar.

Mange har allerede tilmeldt sig nyheder her på Hjortegårdens side, men for fremtiden vil der kun komme ‘almindelige’ nyheder om afdelingen herfra. Hvis du for fremtiden vil sikre dig, at du får alle nyheder fra byggesagen, skal du altså ind og tilmelde dig på byggesagens hjemmeside. Det gør du ved at skrive din e-mail adresse i feltet i nederste venstre hjørne på byggesagens hjemmeside.

Vi håber, I vil læse med!