Ventilation

Ventilation i rækkehuse

Som fortalt på afdelingsdmødet den 7. september 2021 er det besluttet, at ventilationen omlægges til fælles strøm for rækkehusene. Dvs. at det ikke kun er rækkehusene der betaler for strøm til ventilationssystemet, men alle lejemål i afdelingen.

Der er bevilget lidt over 20 mio. til at undersøge/gennemgå problemstilling vedr. samtlige ventilationssystemer og til etablering af CTS - dermed er projekt husleje neutralt. Der vil blive informereret nærmere. CTS-systemet hjælper ejendomskontoret, hvis der er fejl eller uregelmæssigheder i et ventilationsanlæg. Så selv om man som beboer ikke opdager en fejl, bliver ejendomskontoret alligevel orienteret via CTS. Det betyder også, at driften kan handle på uregelmæssigheder med det samme, så der ikke når at komme skade på ventilationsanlæggene.

 

På denne side vil det være mulig at følge med i projektet i takt med der bliver publiceret information. Det kan også være en fordel at sikre sig at man er tilmeldt SMS-service, da noget information også vil komme via den. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at du holder øje med din postkasse, da der vil være information, så som bla. varslinger, som skal husstandsomdeles. 

Hvis du har nogle spørgsmål vedr. projektet er du velkommen til at kontakte byggeudvalget på byggeudvalg@hjorte-gaarden.dk

Informationsbreve - klik på titlen for at læse

Informationsbrev á 3.12.2021